Summer time

Asiakaspalvelu kesälomalla 1.7-6.8.

Kysy ohjattua kiipeilykokeilua: 040-7753299 info@climbat.fi

Jäsenille / kortilla (esim 10krt) sisäänpääsy kulkukortilla päivittäin klo 08–22

HUOM! Jos kiipeily on sinulle tuttua toimintaa, kertakäynnit voit lunastaa myös Joo. Arenan asiakaspalvelusta. Hyväksy säännöt ja käyttöehdot maksun yhteydessä (www.climbat.fi/saannot).


KIIPEILYKOKEILU ON PARAS TAPA ALOITTAA KIIPEILYHARRASTUS

"Kun tulet Climb@ Masalaan ensimmäistä kertaa, tarvitset mukaasi vain rennot sisäliikunta vaatteet ja juomapullon, muut tarvittavat varusteet saat meiltä lainaan kokeilun ajaksi. Kiipeilykokeiluun voit tulla koska tahansa vastaanoton aukioloaikojen puitteessa"

Stefan Backman, Kiipeilyvastaava

Liity jäseneksi

Jäsenenä liikut edullisesti ja joustavilla aukioloajoilla!

Jäsenenä nautit joustavista aukioloajoista, kiipeilet aamusta iltaan henkilökohtaisella avainkortilla ja hyödyt eduista. Tavoitteemme Climb@ Masalassa on, että sinä pääset keskittymään ja kehittymään kiipeilijänä juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Kiipeilyn aloittaminen on helppoa!

Climb@ kiipeilykokeilu on parastapa aloittaa uusi kiipeilyharrastus. Et tarvitse muuta kuin rennot sisäliikunta varusteet, kaikki muu hoituu kauttamme. Jo tunnin alkuintron jälkeen pääset kiipeämään omatoimisesti boulderseinällä ja omatoimivarmistimien kanssa yläköysiseinällä.


Uutiset

Kiipeilyseinän kasaustyöt alkavat (22.10.2021)
Kiipeilykeskuksen rakennustyöt alkavat Pitkän syksyn jälkeen pääsemme vihdoin aloittamaan kiipeilyseinän kasaustyöt. Seinän toimittaja Saksalainen Benky Climbing aloittaa..