Aikuisten Kiipeilykerho - Elämäni kunnossa

Uusi innostava harrastus? Haluaisitko parantaa omaa fyysistä ja henkistä hyvinvointia?

Kiipeily on monipuolinen, hauska harrastus, missä kehität kuntoa, voimaa, liikkuvuutta – mutta ennen kaikkea kiipeilyssä koet onnistumisen tunteita ja itsensä voittamista – Juuri onnistumisen tunne on tärkeimpiä työkaluja, jotta liikunnallinen harrastus muuttuu osaksi omaa elämää ja liikunta elämäntavaksi.

Elämäni kunnossa kiipeilykerho, Climb@ Masalassa mahdollistaa kiipeilyn aloittamisen aivan kaikille, lähtötasosta riippumatta. Harjoittelemme tunneilla ohjatusti ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella. Kokonaisvaltaisella otteella kiipeilyharjoituksissa - ja siinä samassa opit kiipeilytekniikkaa ja tutustut lajin saloihin - näin pystyt myös aloittamaan omatoimisen kiipeilyharrastuksen turvallisesti.

Kiipeilyn avulla opit tuntemaan kehoasi ja löydät vahvuuksia itsestäsi aivan uudella tavalla.

Jos sinulla on kysymyksiä, me autamme mielellämme. Tervetuloa mukaan!

Kaksi tustumiskertaa veloituksetta!

Kokoonnumme kevään aikana 12 krt perjantaisin 18-19.00 17.3 alkaen. Kaksi ensimmäistä kertaa ovat ilmaisia, näin saat tuntumaa siitä, onko tämä on sinun juttusi. Kevään kurssimaksu on 80€.

Tunti rakenne on seuraavanlainen: Dynaaminen lämmittely, kehonhallinta, teknikkaosuus (kunto-osuus), kiipeilyvoima, liikkuvuus ja kehonhuolto.

Mukaan tarvitset ainoastaan rennot vaatteet ja juomapullon. Kiipeilyvarusteet kuuluu kurssi hintaan!

Ilmoittautumiset info@climbat.fi (kirjoita viesti kiipeilykerho)