Yritystapahtumat

YRITYKSENNE KICK OFF TAPAHTUMA TAI INSPIROIVAA TEKEMISTÄ YHDESSÄ - CLIMB@ MASALASSA

Kiipeily on täydellinen, monipuolinen ja inspiroiva kokemus kaikille - ikään, kokoon ja kuntotasoon katsomatta. Kaikki, jotka vähänkin uskaltavat kokeilla omia rajojaan, pystyvät jo ensimmäisellä kiipeilykerralla saamaan lajista ja itsestään irti, yllättävän paljon. Meillä Climb@ masalassa on kattava kokemus elämysliikunnan järjestämisestä, sekä monen kymmenen vuoden kokemus yritys- ja liikuntatapahtuma järjestelyistä. Räätälöimme tapahtumapäivän, joka varmasti palvelee juuri teidän tarpeita ja toivomuksia, idearikkaalla otteella. Hyödynnämme tehokkaasti Jooarenan kattavaa liikunta-, konferenssi- ja ruokatarjoilu palveluita - näin saamme rakennettua kokonaisvaltaisesti toimivan tapahtumapäivän juuri teille.

Alla muutama esimerkki tarjonnasta:

OHJATTU KUNTO-KIIPEILYKOKEILU (rentoa liikkumista yhdessä)

Ryhmille tarkoitettu tapahtuma, johon sisältyy ohjaajat sekä tarvittavat varusteet/välineet. Kiipeily tapahtuu yläköysi- (itsevarmistavat laitteet) ja boulderseinällä eri tasoisilla reiteillä, jossa jokainen voi haastaa itsensä valitsemalla tavallaan. Kehittää keskittymiskykyä ja antaa aivoille piristystä. Sisältää alkulämmittelyn, kiipeilyohjauksen sekä loppuverryttelyn.

Kesto n 1,5 h

Hinta: 30 €/henkilö (min 6 henkilöä)

OHJATTU KUNTO-KIIPEILYKOKEILU+ (saatte otteen heti ensikerrasta yläköysikiipeilyyn ja -varmistamiseen)

Ryhmille tarkoitettu tapahtuma, johon sisältyy ohjaajat sekä tarvittavat varusteet/välineet. Kiipeily tapahtuu yläköysi- ja boulderseinällä eri tasoisilla reiteillä.

Tunti aloitetaan varmistustekniikka ja turvallisuus osiolla, jonka jälkeen kiipeilijät pääsevät yläköysiseinälle ohjaajan valvovan silmän alla. Tunnin aikana saa hyvän näkemyksen lajista ja mitä laji vaatii, esimerkiksi omatoimista uutta inspiroivaa harrastusta ajatellen.

Kesto n 2,5h

Hinta: 38 €/henkilö (min 6 henkilöä)

STRESS OFF CLIMB - SOUL & BODY healing

Stressihormonit kerääntyvät helposti elimistöön, aiheuttaen
henkisen ja fyysisen kuormituksen sekä suorituskyvyn alenemisen. Stress off on ryhmille tarkoitettu palvelu, jossa kiipeilyn ja hengitysharjoitusten avulla vähennämme/poistamme stressiä ja opimme rentoutumaan. Koska keskittymisen taso, on totaalista seinäkiipeilyssä, elimistö ja hermosto saa tarvitsemansa hengitystauon. Hengitysharjoitukset kiipeilyn lomassa ja jälkeen, korostavat hermoston rauhoittumista ja hyvänolon hormonien eritystä elimistöön. Sisältää lyhyen tietoiskun aivojen ja hermoston toiminnasta sekä hengityksen roolista hyvinvointiimme. Ohjaaja, varusteet/välineet sisältyvät hintaan.

Kesto n 2h

Hinta: 38€/henkilö (min 6, max 16 henkilöä)

CLIMB@ SPECIAL FORCES :)

Tämä tapahtumapaketti koostuu kahdesta osiosta:

1. Ohjattu kuntokiipeilypäivä

2. Kallioltalaskeutumistapahtuma Nuuksiossa

Vietämme päivän kiipeilyn ja hyvinvoinnin lähteellä. Kuntokiipeilyä ja inspiraatiota arkeen luennon merkeissä, Climb@ Masalassa. Toisella tapaamiskerralla liikumme Nuuksion jylhissä maisemissa, peilaamme ajatuksia leirinuotion äärellä, niihin tavoitteisiin/ajatuksiin, mitä ensimmäisellä tapaamisella käsittelimme, sekä suoritamme mieleen painuvan kallioltalaskeutumistapahtuman kurssin päätös tehtävänä.

Ryhmille tarjouksen mukaisesti.

HIGHLAND GAMES

Tässä leikkimielisessä tapahtumassa ryhmät kisaavat toisiaan vastaan hyvässä hengessä - tehtävät vaativat tarkkuutta, kekseliäisyyttä, yhteistyötaitoa ja pilkettä silmäkulmassa. Aktiviteetti osioiden suunnittelussa on laitettu suurta huomiota siihen, että osallistuminen yksittäisiin osioihin olisi matalan kynnyksen periaatteella, jolloin kaikki kokevat olevansa osallisina tehtävien suorittamisessa ja näin rakentamassa ja voimistamassa yhteistä me-henkeä.

Kesto n 2h

Hinta: 46€/henkilö (min 10 henk)

Ohjatun ryhmäpalvelun voit varata joko:

sähköpostitse info@climbat.fi, puhelimitse 040-7753299 tai kertoa toiveesi yhteydenottolomakkeen kautta niin palaamme heti asiaan!