Climb@ Masalan Junioritoiminta

Syksyn 2022 Junioritoiminta lähtee käyntiin Elokuun puolivälissä. Toiminta on suunnattu kaikille lapsille ja nuorille.

Liikumme hyvässä hengessä, opettelemme ja harrastamme köysikiipeilyä ja boulderointia. Sen lisäksi että kiipeily on hauskaa, kiipeily sopii harrastuksena kaikille ja kehittää kunnon ja voiman lisäksi hyvin kehonhallintaa sekä parantaa keskittymiskykyä ja opettaa pitkäjänteiseen työskentelyotteeseen.

Ilmoittautumiset syksyn Juniori Climb@ ryhmiin ovat auki jo nyt! Juniori ryhmien koot ovat maksimissaan 12 henkilö/ryhmä.

Tule siis mukaan harrastamaan kiipeilyä meidän suosittuihin lasten ja nuorten harrastusryhmiin. Ryhmätoiminta aloitetaan syyskaudella 22.8 ja toiminta päättyy 16.12. Koulujen syyslomalla ryhmät ovat tauolla.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tervetuloa mukaan ja nähdään Climb@ Masalassa!


JUNIORIRYHMÄT syksy 2022

CLIMB Juniori 1

Kiipeily on jo tuttua toimintaa ja innostus kehittyä kiipeilijänä on etusijalla. Tässä ryhmässä kiipeillään kehitysmielessä kaksi kertaa viikossa ja kaikki toiminta pohjautuu kiipeilyyn, alkulämmittelystä loppuverryttelyyn. Kiipeilyä, kehonhallintaa, voimaa, liikkuvuutta ja hauskanpitoa sopivan rennolla otteella. 9-14 vuotiaille. Maanantaisin 17-18 ja perjantaisin 16-17. Hinta 390€ (jos haluat osallistua vain kerran viikossa, ole yhteydessä suoraan vastaanottoon tai info@climbat.fi Hinta:220€)

Kurssimaksu sisältää varusteet ohjatuilla kerroilla.

CLIMB Juniori 2

Toiminta on suunnattu lapsille ja nuorille, jotka ovat kiinnostuneita kiipeilystä. Liikumme hyvässä hengessä, opettelemme ja harrastamme köysikiipeilyä ja boulderointia ohjaajan opastuksella, valvovan silmän alla. Leikkejä, pelejä, kisoja – onnistumisia ja epäonnistumisia. Tämä ryhmän kiipeily sopii harrastuksena kaikille ja yhdessä kehitetään kunnon ja voiman lisäksi kehonhallintaa, ongelmanratkaisua sekä keskittymiskykyä. Ei vaadi aiempaa kiipeilykokemusta. 9-14 vuotiaille. Kausimaksu 210€

ryhmä 1 - Maanantaisin klo 18:30 - 19:30

ryhmä 2 - Keskiviikkoisin klo 16 - 17

Kurssimaksu sisältää varusteet ohjatuilla kerroilla.

CLIMB - mini Huiput

Aloitteleville minikiipeilijöille suunnattu harrastustoiminta, jossa kiipeilyn lisäksi leikimme, kisailemme ja pelaamme sekä kiipeilyn parissa, että muuten vaan. Hauskaa ja kehittävää toimintaa kaikille lapsille. 6-8 vuotiaille. Kausimaksu 190€

ryhmä 1 - Maanantaisin klo 16 - 17

ryhmä 2 - Perjantaisin klo 17 - 18